Loading...
O nama 2017-12-03T13:21:59+00:00

Nakon dve predivne i izuzetno uspešne godine u Ivanjici, zbog Vašeg povećanog interesovanja i naše želje da Vam iz godine u godinu ponudimo više sadržaja i bolje uslove za rad, rešili smo da kamp preselimo na drugu lokaciju. Obišli smo Srbiju uzduž i popreko u potrazi za mestom koje će ugostiti naše kampere iz celog sveta i sa ponosom možemo da Vas obavestimo da će domaćin kampa biti Kragujevac, kao jedan od većih i značajnijih gradova Srbije, sa bogatim kulturno istorijskim nasledjem.

Za smeštaj smo odabrali Hotel Šumarice koji ispunjava uslove kakve bi zahtevale vrhunske svetske ekipe, prvenstveno jer smatramo da Vi to zaslužujete a i zato što je naša dužnost da pružimo samo najbolje.

Prikupljajući iskustva iz proteklih godina potrudili smo se da još više oblikujemo kamp prema Vašim potrebama i željama.  Kamperi će kao i do sada imati zagarantovan vrhunski rad na terenu, koji će se odvijati u manjim grupama, sa igračima sličnih uzrasta, sposobnosti i veština. Koristeći širok spektar vežbi, akcenat će biti na individualnom radu, pa ćemo pomoći svakom pojedincu da ispravi greške i usavrši svoje odbojkaško znanje. Učićemo takođe o drugarstvu i timskom radu na terenu i o tome koliko su za zdrav sportski duh bitne zdrave navike i disciplina.

Svako ko je ikada bio naš gost može potvrditi ljubav i posvećenost naših trenera za vreme kampa. Potrudićemo se da iz svakog igrača izvučemo maksimum kroz kvalitetan, naporan i vredan rad iz kojeg ne mogu da izostanu rezultati.

Van terena kamperi će imati mogućnost da sklope nova poznanstva, upoznaju odbojkašice i odbojkaše iz drugih zemalja i usavrše znanje stranih jezika. Slobodno vreme će im ispuniti njihove omiljene aktivnosti: zanimljivi časovi engleskog jezika, žurka dobrodošlice, filmsko veče, karaoke, društvene igre, dodela diploma, tradicionalna “Žurka u belom”…

Jedno je sigurno: ako se odlučite da se prijavite, naš kamp će postati Vaše omiljeno odbojkaško mesto, kojem ćete se uvek rado vraćati! Ono što mi garantujemo je ozbiljan i stručan rad, predan i posvećen tim i maksimalna briga o svakom pojedincu. Od Vas tražimo sportsko i drugarsko ponašanje i da nam date šansu da kroz treninge i druženje oslobodimo sav Vaš odbojkaški potencijal.

Unapred se radujemo još jednom zajedničkom druženju!

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Play Volley kampu 2018. da zajedno treniramo, da se družimo, i da zajedno pobeđujemo!

Play Volley Camp Team 2018.

 

Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić
Biografija
ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆ
ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆČlan reprezentacije Srbije i italijanskog kluba Sir Safety Perugia,osvajač zlatne medalje u Svetskoj ligi 2016, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beču 2011, učesnik Olimpijskih igara u Londonu 2012, igra na poziciji korektora.
Biografija
NIKOLA ROSIĆ
NIKOLA ROSIĆČlan reprezentacije Srbije i rumunskog kluba CS Arcada Galati, osvajač zlatne medalje u Svetskoj ligi 2016, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beču, 2011.godine, učesnik Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Igra na poziciji libera.