Nakon uspešno održanog kampa 2016. godine, pred nama je novi izazov, Play Volley Camp 2017. Naša misija i ovog puta je da Vama, budućim šampionima i nadama domaće i svetske odbojke, pružimo mogućnost da usavršite svoje postojeće odbojkaško znanje, kao i da savladate nove odbojkaške tehnike i veštine koje će Vam biti od značaja tokom bavljenja sportom. Uz savremeni i raznovrsni program treninga, osmehe i dobru atmosferu, zajedno ćemo učiti o timskom radu, saradnji, prijateljstvu na terenu, i uverićemo Vas da i naporan rad može biti zabavan.

Vrednosti koje nastojimo da propagiramo na kampu su sledeće:

  • poštovanje odbojkaših pravila, saigrača i konkurencije,
  • fer plej na terenu i van terena
  • kako prihvatiti poraz a kako pobedu,
  • disciplina u igri i kako uz posvećenost i upornost ostvariti individalne ciljeve, a u isto vreme i ciljeve tima.

Puni entuzijazma i sa jasnom vizijom,  našim kamperima ćemo pružiti najbolje moguće uslove za treniranje.  Ivanjica, vazdušna banja bogata prirodnim lepotama i Hotel Park, sa svim svojim pratećim sadržajima, su se pokazali kao odlični domaćini pa ćemo naš zadatak, edukaciju odbojkašica i odbojkaša iz zemlje i inostranstva, nastaviti na istom mestu  i u istom pozitivnom raspoloženju kao na prvom kampu.

Da bi postigli da i ovaj kamp bude uspešan, okupili smo stručnjake iz sveta odbojke, koji će nastojati da iz učesnika kampa izvuku maksimum i da na njih prenesu svoje znanje i iskustvo. Naši treneri će svakom kamperu pristupiti sa posebnom pažnjom i uticati da njegova igra, samopouzdanje i  motivacija  budu na visokom nivou tokom bavljenja sportom.

Želimo da svoju energiju i pažnju usmerimo na naše kampere sve vreme na kampu i da bi to realizovali za njih spremili bogat sportski, edukativni i zabavni program. Naglasak je na radu i odbojkaškim aktivnostima, ali ćemo ostaviti i vremena za odmor i uživanje, kako bi im ovo leto učinili nezaboravnim.  Kampere očekuju treninzi u hali, kondicioni treninzi, šetnja, plivanje u bazenu, časovi engleskog jezika, obilazak kulturno istorijskih spomenika, kao i aktivnosti zabavnog karaktera: karaoke, filmsko veče, dodela diploma i žurka za završno veče svake smene.

Spremni smo da prenesemo na kampere sve ono što smo mi naučili u dosadašnjim karijerama, da ih podržimo i bodrimo na putu ka novim znanjima  i zato ćemo se posvetiti stvaranju jedinstvenog doživljaja za svakog od njih.

Daćemo sve od sebe da kamp bude uspešan i da bude mesto kojeg će se kamperi sećati i kojem će se rado vraćati!

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Play Volley kampu 2017. da zajedno treniramo, da se družimo, i da zajedno pobeđujemo!

Play Volley, Play and Win!
Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić
Biografija
ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆ
ALEKSANDAR ATANASIJEVIĆČlan reprezentacije Srbije i italijanskog kluba Sir Safety Perugia,osvajač zlatne medalje u Svetskoj ligi 2016, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beču 2011, učesnik Olimpijskih igara u Londonu 2012, igra na poziciji korektora.
Biografija
NIKOLA ROSIĆ
NIKOLA ROSIĆČlan reprezentacije Srbije i rumunskog kluba CS Arcada Galati, osvajač zlatne medalje u Svetskoj ligi 2016, osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Beču, 2011.godine, učesnik Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Igra na poziciji libera.