Odbojkašice i odbojkaši od 9-19 godina,bez obzira na iskustvo.
U Ivanjici,u Srbiji. Kamperi će biti smešteni u Hotelu Park 4*,a treninzi će se održavati u Hali sportova,na dva terena. Smeštaj u Hotelu je na bazi punog pansiona pa je kamperima obezbeđena kvalitetna i raznovrsna ishrana koja podrazumeva doručak,ručak, večeru i užinu. Takođe će im na raspolaganju biti i spa centar u okviru hotela. Sobe su dvokrevetne, moderno opremljene za ugodan boravak naših kampera.
Ne. Prevoz nije organizovan, već se organizatori i kamperi nalaze u Ivanjici ispred Hotela Park 4*.
Deca dolaze sopstvenim prevozom u Ivanjicu u dogovoreno vreme, i po završetku smene odlaze u dogovoreno vreme.  Ukoliko se prijavi veći broj dece iz jednog grada, postoji mogućnost da se organizuje zajednički prevoz po najpovoljnijoj ceni. Ako deca dolaze autobusom, kontaktirajte nas da ih osoba iz organizacije sačeka na glavnoj autobuskoj stanici u Ivanjici.
280eur(u dinarskoj protivrednosti prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate).
Iznos se uplaćuje na dinarski račun u Komercijalnoj banci AD Beograd, br.računa: 205-229678-45.

PRVA RATA iznosi 80eur i ona predstavlja rezervaciju mesta na Kampu. Preostali iznos možete uplatiti odjednom ili u ratama (od novembra 2016. zaključno sa julom 2017.). Celokupna suma mora biti uplaćena do 03.07.2017. Broj učesnika na Kampu je ograničen, zato popunjavanjem online prijave i uplatom PRVE RATE obezbedite svoje mesto na vreme.

U slučaju odustanka 03.06.2017. i nakon tog datuma do početka kampa, nije moguć povratak uplaćene rezervacije. Preostali iznos, osim rezervacije, se vraća kamperu koji je iz opravdanih razloga sprečen da učestvuje na kampu.

Kamperi će imati dva treninga dnevno u hali (1,5h pre podne i 1,5 posle podne) na dva terena, kondicione treninge, uz dodatne aktivnosti rekreativne prirode, organizovane izlete, obilazak znamenitosti, odlazak na bazen, druženje, edukativne časove, društene igre. Kamperi će biti pod nadzorom lekara i fizioterapeuta sve vreme na kampu. Takođe planirano je gostovanje poznatih odbojkaša, reprezentativaca, trenera i stručnjaka iz sveta odbojke i sporta, a završno veče prve, druge i treće smene rezervisano je za dodelu diploma. Na kampu će biti organizovano merenje morfo-funkcionalnih i motoričkih sposobnosti kampera.
Sportsku odeću(šorceve,majice,čarape,duks, itd.), sportske patike za halu, odeću za bazen, stvari za ličnu higijenu, lične stvari po izboru. Ne preporučuje se nošenje skupocenih stvari i uređaja jer Kamp ne odgovara za izgubljene stvari. Svaki kamper će nakon popunjavanja prijave dobiti PRAVILNIK o ponašanju na Kampu, koji podrazumeva bezbedan i siguran boravak za sve učesnike, a neposredno pred dolazak, i LISTU STVARI koje treba da ponese na Kamp.
Putem ONLINE PRIJAVE ili putem maila info@playvolleycamp.com. Roditelj popunjava i šalje ONLINE PRIJAVU, koju može pronaći na našem sajtu. Zatim popunjava uplatnicu i uplaćuje PRVU RATU od 80eur. Primerak uplatnice se skenira ili fotografiše i šalje na mail info@playvolleycamp.com. Napominjemo da će ONLINE PRIJAVA biti evidentirana, ali važiće samo ukoliko se izvrši uplata, kao rezervacija za učešće na Kampu. Uplata se može izvršiti odjednom,u celosti ili u ratama. Celokupna suma mora biti uplaćena do 03.07.2017.
Na naš mail info@playvolleycamp.com pošaljite sve tražene podatke iz ONLINE PRIJAVE.
Kamperima je potrebno LEKARSKO UVERENJE za bavljenje sportom(dobija se od sportskog lekara/pedijatra u Domu zdravlja ili odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi u Vašem gradu). Overena zdravstvena knjižica je obavezna. Roditelj mora potpisati SAGLASNOST da dete učestvuje na Kampu, kao i SAGLASNOST da dete može biti slikano i snimano tokom aktivnosti na Kampu, a da organizatori zadržavaju sva prava da fotografije i snimke objave na svom sajtu, društvenim mrežama i u medijima. Primerak SAGLASNOSTI ćete pronaći u odeljku ONLINE PRIJAVA.

SAGLASNOST I LEKARSKO UVERENJE donosite lično na Kamp.

Broj kampera je ograničen, tako da Vam preporučujemo da nakon popunjavanja prijave uplatite prvu ratu kao rezervaciju kako bi osigurali Vaše ućešće. Ukoliko ne uplatite u roku od 14 dana rizikujete da se broj učesnika popuni i izgubite svoje mesto na Kampu.
Najpre se prijavljujete, uplaćujete rezervaciju (ili celokupnu sumu odjednom) i šaljete nama fotografisanu ili skeniranu uplatnicu. Zatim Vam mi potvrđujemo da ste se uspešno prijavili za Play Volley Camp 2017. Za sve dodatne informacije obratite nam se na mail info@playvolleycamp.com.
Roditelji su dobrodošli da prisustvuju, ali ne mogu menjati program rada Kampa, koji je isplaniran od strane organizatora.
Popunjavate ONLINE PRIJAVU ili putem maila šaljete sve potrebne podatke za prijavu. Mi Vam zatim šaljemo INSTRUKCIJE za uplatu iz inostranstva. Troškove slanja novca snosite Vi. Deca koja dolaze na Kamp iz inostranstva moraju imati zdravstveno osiguranje tokom boravka u Ivanjici.
Kao i prethodne godine, hrana u Hotelu Park će biti vrhunskog kvaliteta, prilagođena mladim sportistima. Obroci će biti na bazi švedskog stola, uz domaće i internacionalne specijalitete. Naš nutricionista će kamperima preporučiti jelovnik i kvalitetno izbalansirane obroke koji će doprineti njihovom boljem, lepšem i zdravijem razvoju i sportskoj karijeri.
Da, izbor cimera je slobodan. U slučaju da dolazite samostalno mi ćemo Vam odrediti cimera koji je istih ili približnih godina kao Vi.
U slučaju da se prijavite a ne uplatite rezervaciju u roku od 14 dana, nije neophodno opet popunjavati prijavu jer je kod nas ona već evidentirana, već samo izvršite uplatu.
Naravno da možete! Ako je Vaša želja da se duže družite sa nama i da više napredujete, onda se možete prijaviti za dve ili tri smene i u tom slučaju ćemo mi formirati specijalnu cenu za vas.
DRAGI UČESNICI KAMPA,

Pred Vama je PRAVILNIK o ponašanju koji podrazumeva siguran i bezbedan boravak za sve učesnike na Play Volley Camp-u 2017! Nadamo se da ćete na našem kampu provesti nezaboravne trenutke, da ćete kvalitetno trenirati, družiti se, steći nova prijateljstva, a da bi sve to bilo moguće postoje određena pravila koja se moraju poštovati na terenu i van njega.

PRAVILA PONAŠANJA NA TERENU:

 • Poštujte zakazano vreme treninga, satnicu odlaska na spavanje i ustajanja
 • Poštujte plan i program treninga
 • Pratite instrukcije i zadatke koje Vam treneri daju na terenu
 • Konsultujte trenere u vezi svih nejasnoća na treningu
 • Zabranjeno je nošenje skupocenih stvari na trening
 • Odmah se obratite trenerima i stručnom timu u slučaju bilo kojeg eventualnog problema na treningu (zdravstvenog itd)
 • Igrajte fer, u skladu sa odbojkaškim pravilima i poštujte ostale igrače na terenu
 • Zabranjena je upotreba mobilnih telefona na treningu!

PRAVILA PONAŠANJA VAN TERENA:

 • Održavajte Vaše sobe urednim i čuvajte Vašu i Našu okolinu
 • Odmah kontaktirajte osoblje hotela ili organizatore kampa u slučaju bilo kakvog problema u sobi
 • Zabranjen je boravak dečaka u sobama devojčica i boravak devojčica u sobama dečaka
 • Čuvajte hotelske stvari i nameštaj i sportske rekvizite u hali sa pažnjom dobrog domaćina. Za svaku namernu štetu kamper je odgovoran i biće dužan da naknadi štetu
 • ZABRANJEN IZLAZAK IZ HOTELA , u bilo kom slučaju bez dozvole i pratnje ORGANIZATORA. Ko izađe iz Hotela na sopstvenu inicijativu, rizikuje da bez odlaganja bude poslat kući.
 • Na izletima se ne odvajajte od grupe
 • Na putu do hale i do hotela se ne odvajajte od grupe
 • Ukoliko niste plivač, posebno naglasite. Zabranjeno skakanje i duže ronjenje u bazenu
 • Čuvajte svoje lične stvari. Ne donosite skupe uredjaje, nakit i dragocenosti na kamp, jer za njihov gubitak ili uništenje Vi snosite odgovornost.
 • Uvek budite u pratnji cimera ili u grupi gde god da se krećete (hotel, hotelsko dvorište)
 • Stvorite između sebe prijateljsku atmosferu i uvažavajte ostale kampere
 • Donesite LEKARSKO UVERENJE za bavljenje sportom koje potvrđuje da ste sposobni da trenirate i učestvujete na Play Volley Camp-u! Ukoliko pijete određene lekove, ponesite dovoljnu količinu za 8 dana koliko traje boravak u smeni i naglasite organizatorima u koje vreme ih pijete. Ukoliko imate alergije, ponesite lekove koje inače koristite za slučaj prve pomoći. Medicinska nega će biti na raspolaganju kamperima 24h dnevno.
 • Poštujte popodnevni odmor i noćni odmor, kada se zahteva mir i tišina.

STROGO ZABRANJENO:

 • Vređanje po nacionalnoj, rasnoj i verskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi
 • Govor mržnje
 • Fizički namerni napad
 • Alkohol, cigarete, nedozvoljene supstance
 • Petarde, oštri predmeti
 • Kršenje zakona po bilo kakvom osnovu
 • Dovođenje u sobu osoba koje nisu učesnici kampa

U slučaju strogog kršenja PRAVILA kampa UČESNIK će biti poslat kući ili će biti pozvan roditelj da dođe po njega, o njegovom trošku.

PLAY VOLLEY CAMP TEAM 2017.

Roditeljima će biti na raspolaganju broj telefona, gde se 24h mogu interesovati o aktivnostima kampera.