Loading...
Lokacija 2017-12-03T13:21:59+00:00

Hotel Šumarice Kragujevac

HOTEL ŠUMARICE je reprezentativan hotel čija lepota osvaja na prvom koraku. Od centra Kragujevca udaljen je tri kilometra. Sagrađen u tradicionalnom stilu šumadijske arhitekture, u očuvanoj prirodi i dubokoj tišini listopadne i četinarske šume, predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju.

Sobe i apartmani su opremljeni modernim i udobnim nameštajem.  Našim kamperima su na raspolaganju dvokrevetne sobe koje poseduju: telefon, kablovsku televiziju sa velikim brojem domaćih i međunarodnih kanala, kupatila sa tuš kabinama, klimu, bežičnu internet konekciju, krevete dužine 210 cm.

Zbog izuzetne lokacije na kojoj se nalazi, visoke kategorije smeštajnih kapaciteta i sportske hale koja je opremljena najsavremenijom opremom, hotel predstavlja idealno mesto za pripreme sportista.

Teretana, površine 150m2, opremljena je TehnoGym opremom. Wellness centar ima u svom sadržaju saunu, parno kupatilo, đakuzi. Na raspolaganju su nam i otvoreni tereni sa profesionalnom podlogom.

Za vreme kampa naši kamperi će se hraniti u hotelskom restoranu, gde će se jela spremati u saradnji sa nutricionistom.

KRAGUJEVAC

KRAGUJEVAC se nalazi u centralnom delu Šumadije, južno od glavnog grada Beograda, od koga je udaljen 140km.  Četvrti po veličini grad u Srbiji prostire se na obalama reke Lepenice, u kragujevačkoj kotlini, gde se dodiruju ogranci šumadijskih planina: Rudnik, Crni vrh i Gledićke planine. Nalazi se na prosečnoj nadmorskoj visini od 180m.